FAROUK CHI Tools Stijltangen

Wanneer je op zoek gaat naar de beste stijltang zal de naam Chi vaak vallen. Deze stijltangen staan wereldwijd bekend om hun kwaliteiten. Ze maken het haar glad, stijl en glanzend. Ze worden supersnel heet en de volledig keramische platen zorgen voor zo min mogelijk beschadiging aan je haar. Dit voorkomt uitdroging en vervaging van je gekleurde haar. De negatieve ionen, die de Chi-tang produceert zorgen ervoor dat je haar niet statisch wordt.

FAROUK CHI Tools Föhn

Deze föhn is een professionele, keramische ionen föhn. Hij droogt het haar 2x zo snel, zonder dat uw haar uitdroogt, zoals bij normale föhns. Dit komt door de keramische spoel. De watermoleculen in het haar worden door de ionen gesplitst, hierdoor blijft het haar in goede conditie. U zult merken dat uw haarkwaliteit na een paar maanden verbeterd.

FAROUK CHI Ceramic Borstels

Deze unieke borstels, ontwikkeld volgens de nieuwste technologie, bevatten Chi 44 Ceramics, negatieve ionen en Far Infra Red. Opvallende kenmerken van deze Chi-borstels zijn de CeNe borstelharen en keramische schacht. Deze zorgen voor 50% snellere droogtijd. Dit werkt vanuit het binnenste van het haar. Alle Chi-borstels hebben een anti-slib handvat en een uitneembare verdeelpin. Hij is verkrijgbaar in 4 verschillende maten.

FAROUK CHI Organics Tone & Shine

100% natuurlijke haarkleuring, zonder waterstof en zonder ammonia. Deze Bio kleuring is tevend PPD vrij. Naast de intensieve kleurpigmenten bevat het ook verzorgende bestanddelen die het haar in goede conditie houden. Ideaal om thuis je kleur mee te laten onderhouden. Verkrijgbaar in 10 verschillende tinten.